Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2016 10:29 - Вероятно обитаема планетата в слънчевата система скрита зад Слънцето на име Gloria
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2523 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 05.12.2016 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

С наблюденията на астрономите във всички съществуващи слънчеви системи планетите са подредени винаги по един и същ ред. Най-близо до слънцето е най-голямата планета, а след нея строго по големина по-малките. Но в нашата слънчева система планетите са разбъркани, което говори за някаква аномалия предизвикана най-вероятно от катаклизъм довел до унищожаването на някоя от планетите в нашата система, при което те са се разместили. В древните източници се споменава, че Луната се появява след потопа и, че по-рано не е имало Луна. Руски учен е забелязал и геометрична прогресия, при която всяка следваща планета (при големите планети) е 18% по-малка, а и при малките също има геометрична зависимост. И това също потвърждава наличието на още липсващи или скрити в незабелязани в орбитите си до момента планети.
Предполага се, че е имало огромна планета известна от гръцката митология, като ФАЕТОН. Сега на нейното математически изчислено място се намират 4 малки планети - Церера, Палада, Юнона и Веста. Постинг за Фаетон:

http://ernest.blog.bg/history/2015/02/16/izcheznalata-planeta-ot-slynnchevata-sistema-faeton.1338780

Дълго време не е можело да се обяснени теоретически движението на орбитата на планетата Венера. Учените не можели да разберат странното поведение на планетата, която при нейното движение по отбита ту изпреварва направените изчисления, ту се забавя. За да се получат подобни колебания, би трябвало на Венера да въздействат някакви сили, но от какви са те, остава загадка. Подобно на Венера Марс, също ту изостава от своята графика, ту - обратното. Подобно явление може да бъде обяснено единствено с някаква обща причина, фактор, оказващ влияние на Марс и Венера. Това би могло да бъде наличието, както на земната орбита, но и на още едно космическо тяло – Глория.

image


 Планетата е наблюдавана неколкократно от различни астрономи. 

Различни астрономи в минало са наблюдавали появяваща се понякога планета в слънчевата система. През 1666 г. Жан Доменик Касини директорът на Парижката обсерватория забелязал планетата в близост до Венера. Той видял сърповидна част от планета и помислил, че става въпрос за спътник на Венера. После планетата не можела да се види до 1672 г., когато отново я засекли. През XVIII век наблюдавали планетата различни известни астрономи. През 1759 г. - Джеймс Шорт, Тобиас Иоганн Мейер наблюдавал планетата двадесетина години след Шорт, през 1761 г. – Монтен, през 1764 г. — Роткиер.
През 70-те години на ХХ век руският физико-математик Кирилл Бутусов от Пулковската обсерватория успял да докаже зависимостите и математически съществуването на планетата Глория. Планетата се намира зад слънцето, в точката на либрация и от време на време планетата се показва във видима за нас позиция и може да се наблюдава. Планетата прилича на нашата земя, но е два пъти по-голяма. Тази планета е на същото разстояние до слънцето, като Земята и условията за развитието на живот би трябвало да са подобни. Това е една от причините сред учените да съществува хипотеза, че на планетата има високоразвита цивилизация.
В гробницата на египетския фараон Рамзес VI има изображение на две планети намиращи се от двете страни на слънцето (точно каквото би трябвало да е положението между Земята, Слънцето и Глория).

image
 




Гласувай:
3



1. truthful - Слънчева система!?
05.12.2016 22:40
На мнозина това им се вижда НЕВЕРОЯТНО и агресивно скачат и започват да защищават "ученото" или по-точно казано с което са ги лъгали и заблуждавали, че Земята е ... кълбо. Да тази форма на Земята я има в училище, може да се види на всички наши телевизии!!!!, когато започват новините, но дали е ИСТИНА? Отговорът е НЕ, Земята е плоска и и че не тя, А СЛЪНЦЕТО обикаля над нея в два кръга - зимен и летен. Не е истина, че Слънцето е на 150 000 000 км от Земята. То може би е на дистанция от около 5-6 000 км над Земята и заедно с Луната, с която са на една орбита !!!! обикалят в тези кръгове.
Ако Слънцето е на 150 мил. км то трябва да е винаги над Вас, но то не е и изгрява и залязва под ъгъл 23 градуса и половина, което според перспективата означава успоредност на земната повърхност. През светлата част от денонощието можете да видите от сутринта, къде изгрява, къде отива на обяд и къде ще залезе вечерта и ще видите част от кръга, по който Слънцето се движи.
На Земята има дълги реки от по 6 000 - 7000 км. Как ли тези реки преодоляват наклона на земното кълбо с височина колкото дължината им? И как това огромно количество от вода на земното кълбо не се разлита от огромните тангенциални сили при уж въртенето в космоса? А случайно да сте чували, че има забрана за дълбочина на сондажи повече от12 км?Не сте ли се запитвали защо полетите на самолетите в "края на света" не са по права линия, а с дестинации навътре и после навън!?. В този клип Flat Earth The REAL distance from SUN to EARTH. Measurements distance of sun 2016 - https://www/watch?v=fwj8rWQ50ig ще видите КОЛКО е разстоянието до Слънцето, колко е голямо и с каква скорост се движи в час над Земята.
В клипа Rocket hitting the flat earth dome - https://www/watch?v=IAcp3BFBYw4 ще видите как частна ракета стига до похлупака DOME, с който е затворена плоската Земя на височина от 120 км. Покрай тези клипове има и други филми, които трябва да се видят! Отворете си очите и вижте истината.
цитирай
2. ernest - Идеята за плоската земя
06.12.2016 10:22
възниква сред един от философите в древна Гърция. В много култури от древността се споменава, че земята е кръгла, включително и в Библията, но просто повечето хора не са достатъчно умни и не забелязват написаното в Библията. Достатъчно е да се разгледат другите планети и да се види, че се въртят и са кръгли. Кой стои зад тази дезинформация и идиотизма въобще да се дискутира темата дали земята е плоска не е много ясно. Аз няма да дискутирам тази глупост.

Можете да гледате следния линк от предаването Новото познание:

https://www.youtube/watch?v=C_WvmbOsgrs
цитирай
3. truthful - Заоблена вода!?
24.09.2017 22:14
Ако автора на постинга може да покаже ЗАОБЛЕНА ВОДА в реални условия - т.е. тя да има различни "заоблени" стойности по трите оси X, Y и Z, а не измислена на компютър бих се съгласил, че факта че Земята е плоска е ГЛУПОСТ! Но ако не може да покаже, означава че повтаря чужди лъжи, започнали още от началото на 15 век с Коперник, минали през масона Нютон с неговия закон за гравитацията и стигащи до фазерно-ламаринения модул Ийгъл, с който американците са кацнали на Луната !?! 6-пъти. Фазерът от многото полети се е огънал и е залепен с тиксо, който в далечната за автора 1969 г. в България не беше още популярно.. Съветвам автора на постинга да си припомни думата ВОДОРАВНО (ВОДО - РАВНО!?) и да намери нейните синоними, като си свали розовите плътни очила, замазани с блажна боя от пропагандата, която му е промила съзнанието и го е направила покорен роб! А за да не го затруднявам - му ги давам безплатно - ХОРИЗОНТАЛНО, ПЛОСКО. В който и да е обем на Земята водата заема ВИНАГИ ХОРИЗОНТАЛНО(ВОДО - РАВНО) ПОЛОЖЕНИЕ. Никаква гравитация не може, да я накара тя да застане ЗАОБЛЕНА, освен по ... компютърен път. А за скоростите си на уж въртене около Слънцето и в галактиката и безпроблемното обикаляне уж в космоса без катастрофи и страшни сблъсъци би завидял и ....
цитирай
4. ernest - Че аз
25.09.2019 23:19
като погледна от брега виждам леката дъга на морето и овала. Не знам, какви са тези слепи уж виждащи хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673737
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930