Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2017 17:13 - Правителството хвана синтетична ДНК за пръскане на хора
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 842 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Правителството хвана синтетична ДНК за пръскане на хора

17 ноември 2017 г. Шон Адл-Табатабай Конспирации 5

image

http://yournewswire.com/synthetic-dna-mutate-humans/

Геоинженеринговите изследователи твърдят, че синтетичната ДНК се разпръсква в нашето небе като част от сюжета за мутация на ДНК при хората и животните. 

Учените вече са открили опасни химикали , като алуминий и барий,  в химични течности, които са пръскани по нашето небе.

Но сега учените твърдят, че са открили доказателства за сухи еритроцити и GNA - човешка синтетична версия на ДНК.

Докладът Thetruthrevolution.net съобщава, че тази GNA влиза в телата на хората и животните, използвайки Нано технологията и променящата се ДНК на хората и нашите животни.

Подобно на стария филм за научна фантастика "Нашествие на телохранителите", GNA "възпроизвежда и замества" нашите редовни човешки килии с, Бог знае какво!

Това се случва със съответствието на световните лидери. Да, знаем, че е трудно да повярваме. Погледни и слушай и съди за себе си.

От Chemtrails до Pseudo-Life: Тъмната програма на синтетичната биология

* Позоваване на барий в патентния доклад на HAARP:

"Предложено е също така да се освободят големи облаци барий в магнитосферата, така че фото йонизацията да увеличи плътността на студената плазма, като по този начин да се получи утаяване на електрони чрез засилено взаимодействие с whistler-mode".

Какво по света те пръскат? 

Известно е покритието на Chemtrail / Geo-Engineering

Сега всички виждат кръстосани редици бели облаци, които се простират зад реактивни самолети, простиращи се от хоризонта до хоризонт, в крайна сметка превръщайки небето в мътна мъгла.

Нашето вродено разузнаване ни казва, че това не са просто парни пътеки от реактивни двигатели, но никой още не е проучил въпросите: кой прави това и защо. С пускането на този видеоклип всичко това се промени.

Ето историята на бързо развиваща се индустрия, наречена геоинженерство, ръководена от учени, корпорации и правителства, насочени към променящия се глобален климат, контролирайки времето и променяйки химическия състав на почвата и водата - всичко това за по-доброто човечество.

Въпреки че властите настояват, че тези програми са само във фазата на дискусия, доказателства са изобилни, че те са в ход от 1990 г. нататък - и ефектът е опустошителен за културите, дивата природа и човешкото здраве.

Ние сме пръскани с токсични вещества без нашето съгласие и, за да добавим обида към нараняване, те ни лъжат за това. Не гледайте този документален филм, ако имате високо кръвно налягане.

Западно Нилско пръскане: Пестицидите водят ли до токсични експозиции?

Като родители в окръг Сакраменто, Калифорния, поставиха децата си в леглото в понеделник и във вторник вечер, чифт самолети, летящи над главите им, разпръснаха площ от 30 000 акра с фина мъгла от пестициди. Целта на многократното въздушно нападение: комари.

Нарастващият брой на вредителите приютява вируса на Западен Нил, но някои жители и защитници на околната среда се опасяват, че рискът от експозиция на химикали, причинени от човека - рак, забавено развитие на мозъка, нарушения на хормоните, респираторни проблеми - може да надвиши опасността от болестта.

Западният Нил, предаван чрез ухапване от комар, обикновено предизвиква само леки грипоподобни симптоми. В редки случаи обаче тя може да се окаже смъртоносна.

"Лечението е по-лошо от болестта", каза Ким Глазард, директор на организацията с нестопанска цел Organic Sacramento.

"Вие пръскате отрова над хиляди хора заради потенциала да помогнете на шепа хора. И децата са особено податливи. "

Подобен аргумент в момента се изказва и в други части на страната, включително Бостън, Ню Орлийнс и Мобайл, Ала.

Длъжностни лица там също отговарят на прогнозите на повече Западен Нил, до голяма степен защото необичайно мека зима и топла пролет са подсилили популациите на комари.

Всъщност това е най-рано, че служителите от Сакраменто са пръскали, откакто започнаха да практикуват през 2005 г., стратегия, която изследователите по-късно потвърдиха, че са намалили тежестта на Западен Нил в общността.

"Вече намерихме много вирус на Западен Нил в мъртви птици и комари тази година. Обикновено не виждаме това до август ", каза Луз Родригес, говорител на комари Сакраменто-Йоло и район Vector Control, който контролира пръскането.

"Ние смятахме, че е необходимо да се движим напред, за да намалим броя на комарите за възрастни, за да защитим общественото здраве."

Два различни вида пестициди се състоят от тази година: Anvil, синтетичен пиретроид и Dibrom, органофосфат. По-малко от една унция от всеки се прилага на всеки акър, струвайки на окръга около 120 000 долара за две нощи на пръскане.

Повечето пръскания може да са необходими, ако Западен Нил остане, отбеляза Родригес, като добави, че районът използва нехимически стратегии за предотвратяване на инфекциите в Западен Нил, включително образованието на обществеността за употребата на репеленти и разпространението на свободни от риба комари ларви.

И двата пръскани пестициди са регистрирани за използване при контрол на комари и са били прилагани на нива под границите на Американската агенция за опазване на околната среда.

"Използваните тарифи са много, много ниски", казва Боб Питърсън, експерт по управление на вредителите в държавния университет в Монтана.

- Това е хирургическа стачка срещу комарите. Наистина се цели само комари, които летят през нощта. "

Убедени, че използването на пестициди е безопасно, окръжните служители не казаха на жителите да вземат предпазни мерки по време на пръскането.

"Като цяло няма нужда да се преместват или да остават вътре", каза Родригес.

"Ако накара хората да се чувстват по-комфортно, те могат да затворят прозорци или да покрият мебели. Но няма списък с конкретни препоръки. "

Това обаче не прави много загрижеността на експертите и защитниците на здравето в областта на околната среда, които посочват известни рискове от малки дози на определени химикали, потенциални дългосрочни ефекти и неизвестния риск от кумулативно излагане на много химикали.

"Химикалите, които използват, не са доброкачествени", казва Джон Уорго, професор по околна среда в Университета в Йейл. "И двамата са известни като токсични по различни маршрути."

Пиретроидите са известни ендокринни разрушители, клас химикали, които наскоро откриха изследователите, могат да смесват критични хормонални сигнали дори при изключително малки количества.

Друга съставка в Anvil, добавена за повишаване на ефективността на пиретроидите върху насекоми, се нарича пиперонил бутоксид (PBO).

Химикалът, съгласно проучване, публикувано в педиатрията, може да наруши развитието на мозъка в утробата, както и да взаимодейства с други пестициди в околната среда, за да увеличи тяхната токсичност.

PBO е сред най-добрите 10 химикала в прах в закрити помещения, което е значителен път на излагане на малките деца.

Органофосфатите също могат да се вдишват, абсорбират или проследяват на закрито - и могат да бъдат още по-загрижени за човешкото здраве. Класът на химикалите първоначално е бил разработен като оръжие по време на Втората световна война. Производителят на Dibrom го описва като възможен канцероген.

"Те направиха наистина драматична стъпка през тази година с помощта на органофосфат ... Това са доста лоши неща", каза Глазард. "С увеличаване на токсичното натоварване в околната среда вече, ние сме седи патици за рак в бъдеще. Все повече деца растат в ранна възраст. "

Химикалът също така "създава хаос с нервната система на детето", отбеляза Уорго.

Много от тези ефекти няма да бъдат забелязани от години, дори десетилетия, което според експертите е защо някои токсични химикали могат да се промъкнат през регулаторните пукнатини.

"Ние сме склонни да изучаваме острата експозиция", казва Майк Съмърс, говорител на базираната в Сакраменто Пестицид Часовник, който се е борил с програма за пръскане на насекоми от въздуха.

- Но какво ще стане, ако се изложите няколко години поред от пръскането? И какво става, когато съчетаете два различни вида пестициди заедно?

В по-голямата си част отговорът е неизвестен.

Някои казват, че въздушното пръскане може да не попречи на разпространението на Западен Нил. Тя потенциално може да отрови птици и насекоми, които естествено намаляват броя на комарите, каза Wargo, или стимулират устойчивостта на химикалите, изискващи повече или по-силни пестициди, за да поддържат същия контрол.

Според Родригес от района за векторно управление екипът й е използвал органофосфат за първи път тази година за "управление на съпротивата".

"Ние сме експериментът", каза Глазард, който преди няколко години е живял в зоната на пръскане на областта. "Ние вече не искаме да бъдем експерименти."




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. gessos - Жестоко!
23.11.2017 18:32
Жестоко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754777
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031