Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2018 22:09 - Ще бъде ли Нова още по-промиваща, BiT - също?, А БСП - вечер "На всеки километър"?!
Автор: radiovisioner Категория: Други   
Прочетен: 238 Коментари: 0 Гласове:
0



 През последните седмици телевизионния бизнес в България е под камък и дърво.

Чехът Петр Келнер купи Нова тв, а скоро и Теленор. А BiT - може би единствената непромиваща телевизия, бе продадена на режисьора Мирослав Янев.
А БСП са решили да създадат в близко време своя телевизия.

Сега гледам "Като две капки вода" - участват малко по-светски личности за разлика от предишните сезони. Гери-Никол, Софи Маринова, Константин -
 подлата чалга превзема тв ефира!
А започнаха даже без лого - това си е гаф, от прогнозата за времето, но шапка не са му пуснали.

За Нова тв може и да няма промени, а все пак Келнера ще направи нещо. А дали - сега са в тайна. Дано да се замисли за високо качество на картината, че вместо основния канал, HD бе пуснат на платените си спортни канали срещу 5 лева да си гледат мача, ако не му е мазно.
Всички продукции от доста време са в HD, а като Нова премине, те май ще са 4К.
А за сутрешният блок - хора се питат къде е Ани. Аделина може и да е за ефир, но тя и Виктор бяха за две години в БНТ, преди той да е с Ани Цолова. Но Ани нещо закъсня със своето предаване. Половин година няма отговор кога ще започне нейното предаване. Това е даже "интересно" от страна на Нова тв.


BiT също бе със сменен шеф, но Мирослав Янев от "Стъклен дом" реши да бъде интералтивна вместо за българите по света. Новините се излъчват от студио със стари телевизори плазми, все едно гледам 2002 г. До края на март телевизията изцяло се променя. Откакто няма Люба Кулезич, става да промиват мозъците на българите. И са четвърти по гледаемост.

БСП реши да си правят своя телевизия. И да е само за пенсионерската аудитория с повторения на "На всеки километър", да възкръсне "Минута е много", "Светът в действие", "Всяка неделя" и т.н. специално за изборите догодина.
Пенсионерите вече ще гледат риалитито си - "Нас червено знаме ни роди". На всеки пенсионер, на всеки избирател - на всеки кого? Корнелия Нинова иска да конкурира БНТ, БТВ, НОВА като "герберски",... Г-жа лъжа да стане известна в медиите. За Слави Трифонов обратното. 
Предлагам БСП да раздадат телевизори вместо пари за Великден и Коледа на пенсионерите, и безплатна чиния от Булсатком, за да си гледат с удоволствие!!!!!
100% спокойствие от трите големи телевизии! Да се отърват.



Тагове:   нова,   bit,   бсп тв,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 854513
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930