Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2017 16:59 - ЕКСКЛУЗИВНО В БЛОГ! Скандалния Васил Иванов вече е в Канал 3
Автор: radiovisioner Категория: Новини   
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Четири месеца след като напусна скандално Нова телевизия, Васил Иванов се пресели в друга телевизия. Канал 3 го покани в екипа му, защото е сред най-силните разследващи журналисти в България.
Тук той ще има пълната свобода да работи. Да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях, заяви управителят на Канал 3 Ива Стоянова, цитирана в съобщение на медията.  

Подаваме ръка на Васил в момент, в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят, добавя Стоянова.

Благодаря на Канал 3 и Ива Стоянова за това, че ми подадоха ръка и не се изплашиха. Много други големи медии, наричащи себе си независими, само в рамките на ден, се отказаха, въпреки че сами ме потърсиха с предложения за работа, казва на свой ред Иванов. 

Той изразява убеденост, че Канал 3 е мястото, където ще може да показва "без притеснение корумпирани управници и всякакви други крадци, които богатеят на гърба на народа. Схемите и далаверите им, ще виждате често по Канал 3.“

Васил Иванов има 14 години стаж в Нова телевизия, която напусна през април заради спрени негови разследвания.

Преди това е работил 10 години в радио Експрес. Васил Иванов е носител на редица отличия, сред които престижната награда „За свободата и бъдещето на пресата“, известна още като „Европейският Пулицър”. Година преди него, отново в Германия, с тази награда бе отличена руската разследваща журналистка Анна Политковская, припомня Канал 3. 

Американското посолство го отличи с приз, който се присъжда от Държавния департамент на САЩ за принос към свободното слово. Връчен му е лично от посланика на специална церемония в посолството на САЩ у нас. 

Васил е носител на голямата награда на СБЖ неколкократно, както и на призове на Министерството на правосъдието за заслуги в борбата с корупцията. 

Министерството на вътрешните работи го отличава с наградата „Полицай на годината“, въпреки че не е служител на МВР. 

Тази година получи медиен Оскар за цялостен принос в развитието на журналистиката от VIP Media Awards. 

imageВасил Иванов, прочут с цензурата на "Шоуто на Слави" и напускането си в Нова тв, е в Канал 3.


Тагове:   Канал 3,   Васил Иванов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 857929
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930