Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 11:58 - Двама служители на Клинтън убиха руски самолетни катастрофи
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.02.2018 11:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Двама служители на Клинтън убиха руски самолетни катастрофи

12 февруари 2018 г. Бакстър Дмитрий Новини , Свят 6

image

http://yournewswire.com/clinton-russian-plane-crash/

Двама руски граждани, определени да свидетелстват срещу Хилари Клинтън, са били убити в "необяснима" катастрофа на самолет в Москва, според съобщения. 

Сергей Милиан, бизнесмен, роден в Беларус, който е работил в организацията "Тръмп" и е бил основният източник на взривоопасното досие, твърди, че връзките между президента Доналд Тръмп и Русия са били убити, когато вътрешният полет се разби извън Москва в неделя.

Също умрял при катастрофата на самолета е Иванов Вячеслав, главен финансов директор на Росатом. Руската компания притежава Uranium One, компанията за добив на уран в центъра на спорна продажба, контролирана от Държавния департамент на Клинтън през 2013 г., която дава на Русия правото на 20% от производствения капацитет на американския уран.

71 руски граждани, включително екипаж и пътници, са загинали при катастрофата. Пълният списък с имена, включително Иванов Вячеслав (номер 32, кръгъл) и Сергей Панченко (руски патринимично име на Милиан, номер 50), може да се види по-долу:

 

Смъртта на двамата руснаци, замесени в настоящите скандали на Клинтън, предизвика слухове, че катастрофата не е случайност.

Самолетът беше Ан-148, принадлежащ на "Саратов авиолинии", който беше излетял от летище "Дододедово" в Москва и се отправил към Орск на около 1000 километра югоизточно от Москва, предаде Рен-ТВ . Министърът на транспорта Максим Соколов добави, че " съдейки по всичко, никой не е оцелял от тази катастрофа ".

  imageBEeFy!@beefynobeef  

Next time you get on an airplane imageunfortunately you gotta make An announcement before liftoff asking if anybody ever did any business with @HillaryClinton !!!!!! #qanon #nodeals

7:03 AM - Feb 12, 2018
  •   1,180
  •   556 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Руските власти остават озадачени от катастрофата, заявявайки, че самолетът не е претърпял механичен неуспех.

Екипажът на обреченото въздухоплавателно средство не е докладвал за неизправности ", каза Светлана Петренко, официален представител на разследващия комитет на Руската федерация, за Интерфакс.

Специално разследване на катастрофата

Руският президент Владимир Путин отложи планувано пътуване до Сочи, за да " наблюдава отблизо разследването " и предлага съболезнованията си на семействата на убитите.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза в изявление на Интерфакс, че Путин "е инструктирал правителството да създаде специална комисия във връзка с катастрофата в района на Москва и инструктира съответните агенции да извършат необходимите операции за търсене. "

 

Полетът излетя от летище Домодедово в Москва и прекара около 5 минути във въздуха, преди да " взриви " около 12 мили югоизточно от летището, според Flightradar24, уебсайт за проследяване на полетите.

11 Feb imageFlightradar24   @flightradar24 Replying to @flightradar24

According to @RT_com there were 71 passengers and crew on board flight #6W703

  imageFlightradar24   @flightradar24  

The speed and altitude graph for flight #6W703 show a descent from 6200 feet to 3200 feet during the last minute before the ADS-B signal was lost about 20 km south-east of Domodedovo Airport.https://www.flightradar24.com/data/aircraft/ra-61704#106596d0 … pic.twitter.com/ppf5rD9k7E

2:55 PM - Feb 11, 2018 image
  •   222
  •   421 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Местен жител каза пред REN-TV, че е чул експлозията.

Оставих къщата, видях самолета, се чу взрив и небето стана червено", каза неназованата жена пред телевизионната станция.

imageРазрушен от самолет AN-148 се намира в село Степановско, на около 25 мили от летище Домодедово, Русия, неделя, 11 февруари 2018 година.

Докато остава да се види какво предизвика катастрофата в неделя, Сергей Милиан и Иванов Вячеслав са станали най-новите личности, които са близки до скандалите на Клинтън, за да умрат при подозрителни обстоятелства в последно време.

Сътрудникът на Уикилийкс, Джеймс Долан, който съвместно създаде технологията, позволяваща на Уикилийкс да получи и публикува изтеклата електронна поща DNC и Podesta, бе открита мъртва в подозрителни обстоятелства в началото на януари. Беше на 36 години. Няколко подробности за неговата смърт бяха оповестени публично.

През декември д-р Дийн Лорих, ортопедичен хирург, който доброволно се включи в Хаити и разкри корупцията и злоупотребите на фондация "Клинтън" на острова, също бе намерен мъртъв в дома си в Ню Йорк . Той беше на 54 години и властите твърдят, че "се е намушкал в сърцето" и нека младата му дъщеря го намери. Семейството и приятелите оспориха това решение.

Предвид текущия процент на загадъчни смъртни случаи около Клинтън, високопоставеният служител на ФБР, който наскоро говори за "Ла Коса Клинтън", поставяйки демократичното политическо семейство в същата категория като Gambinos, Colombos и Luccheses, може да е по-близо до истината отколкото мнозина биха искали да повярват.

Клинтън, това е престъпно семейство ", заяви бившият шеф на ФБР в Ню Йорк Джеймс Калстром в радио интервю.

Това е като организираната престъпност. Фондацията "Клинтън" е яма .

Описвайки Клинтън като нечестен, алчен и макиавелиан, по време на интервюто с милиардера на супермаркета Джон Кациматидис на AM970, бившият шеф на ФБР добави: " Просто е чудно, как Хилъри Клинтън продаде офиса си за пари. "

И тя е патологичен лъжец и винаги е била лъжец.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919655
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930