Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2017 15:55 - Корнелия Нинова подкрепя управляващите и ДПС за недавността на приватизацията
Автор: radiovisioner Категория: Политика   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БСП ще подкрепи ГЕРБ, ОП и ДПС в искането да отпадне давността за приватизационни престъпления. Но левицата постави условия.   БСП смятат предложението на ГЕРБ и ДПС за промени в Конституцията за половинчато и предлагат темата за приватизацията по време на прехода да се разшири с масовата приватизация, концесиите и групировките от прехода. 

Това каза на пресконференция днес лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Ще ги подкрепя, ако седнат да разговарят с нас по всички теми на прехода, иначе не", заяви Нинова. Нямам против да се разследва приватизацията, добави тя.

Какво стана с боновите книжки, кой приватизационни фондове купиха предприятия, получават ли хората дивиденти от тези книжки. Кой се облагодетелства от тях. Кой раздаде националните богатства и природните ресурси на концесии, кой ги владее днес, какви такси плаща и плаща ли народът по-висока цена заради тези концесии?, пита Нинова.

Няма да скъсаме с прехода, докато начело на политическото ръководство на държавата стоят членове на групировките на прехода, изтъкна Нинова, цитирана от "Фокус".

Нинова настоява този въпрос да се отвори и да приключи: Мутрите на прехода вън от политическото ръководство на държавата. 

В събота бяхме насрочили организационен пленум, днес включихме и темата "промени в Конституцията". Ще ви кажем, когато Националният съвет на БСП се произнесе, посочи Нинова.

Нинова: Борисов, кои депутати са земесени в наркотрафик?  

Лидерът на БСП прикани премиерът Бойко Борисов да каже кого е имал предвид, като е обявил, че в парламента има наркотрафиканти. Освен това Нинова настоя за незабавна оставка на вътрешния министър Валентин Радев след разкритията във филма на Елена Йончева "Граница".



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 854561
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930