Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2017 12:57 - Борисов: БСП води политика на празния стол, не е продуктивно
Автор: radiovisioner Категория: Политика   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Експертите" от Софиянски насам все повтарят: "Защо го правят?" Това заяви премиерът Бойко Борисов за искането на ГЕРБ за разследване на приватизационните сделки и промяна на Конституцията, цитирани от Пик.

 

Борисов отиде да инспектира ремонта на магистралата.

 

 

 

"БСП води политика на празния стол. Историята се повтаря, когато преди две години ГЕРБ излезе от парламента. Леят се обиди, грозни изказвания в Народното събрание, затова не отивам. Това не е продуктивно. Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите", коментира премиерът пред журналисти за скандалите, които тресат парламента.  

 

"Преди да излезе докладът, това било шамар. Какъв шамар, от май насам нещата вървят. Тимерманс отчете, че има напредък. Изпреварваме Румъния, ще си довършим работата. В края на 2018 година ще сме свършили всичко, което Европейската комисия иска. В Брюксел са сигурни, че ще си свършим работата. Политическата оценка е добра и съм оптимист. Вижте им изказа на БСП, терминологията. Ясно е, че не искат силно председателство, ясни са намеренията им", заяви Борисов за коментарите на социалистите за доклада на ЕК.

 

"Какво става - БСП и ДПС. Ясно е какво ще стане, ако мине вотът. Пак ще са заедно", заяви още Борисов. БСП и ДПС бойкотират работата на Народното събрание и искат вот на недоверие на кабинета "Борисов 3", както и на председателя Димитър Главчев.

 

"Похарчихме 50 милиона държавна пара за изборите. И сега... ДПС и БСП. Това беше съвсем скоро и помним какво се случи и колко назад ни върнаха. Ние предлагаме мир. Съобразяваме се с това, което искат. Или да променим политиката? Да правим избори на 6 месеца", допълин той. 

 

"Повдигайте обвинения, нека всеки носи отговорност. Сегашните сделки, които са в давност и всеки сигнал внесен от БСП се проверява. Не ви отива да ни давате оценка, има кой да ни я даде. Винаги сме били демократични и сме били упреквани, че при неодобрение от обществото даваме оставка и отиваме на избори. Хората ни избират. Аз уважавам избирателите и на БСП, и на ДПС, и на всички останали. БСП трябва да се върнат в парламента", отсече Бойко Борисов.

 

"Отпуснахме коледни надбавки за пенсионерите и темата утихна. Какво казала госпожата...", заяви по адрес на Корнелия Нинова министър-председателят.

 

Борисов се пошегува за разследванията на старите приватизационни сделки. "Живял съм с една жена преди 6-7 години, какво да правя. Сега намесват Цветелина Бориславова, искат да я проваряват. Да я проверяват. Били сме близки. Неслучайно приехме предложенията на г-н Вигенин в парламента. Проверявайте всички. Аз не съм монах, имал съм жени. Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот да я веят и да я проверяват. Защо не проверявате и мои съученички, с които съм бил близък? Не че ги помня, но започвам да се притеснявам", заяви Борисов.

 

После се пошегува със столичния кмет Йорданка Фандъкова: "Данче, ти си лесна. Само един мъж си имала".

 

В края на импровизирания брифинг Бойко Борисов призова шофьорите да спазват ограниченията на скоростта на пътя. "Жертвите трябва да намаляват. Всеки един живот е важен. Многолентовият пръстен на София ще облекчи движението", каза той.



Тагове:   Бойко Борисов,   бсп,   ГЕРБ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 855481
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930