Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 10:06 - Изтекли видеоклипове показва израелци като принцеса като снайперист убива без заплаха човек, който стои на полето
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.05.2018 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изтекли видеоклипове показва израелци като принцеса като снайперист убива без заплаха човек, който стои на полето

Бяха пуснати видеоклипове, които показват, че много израелски мъже празнуват след като снайперистът се насочи и изстреля мъж, който стои на полето от другата страна на граничната ограда.

    image

    https://thefreethoughtproject.com/watch-israelis-cheer-as-sniper-shoots-non-threatening-man-standing-in-field/

Ивицата Газа - Изненадващо видео беше пусната онлайн, показваща, че множество израелски мъже се развеселят, след като снайперист стреля и стреля по палестински човек, който изглежда да стои неподвижен в поле от другата страна на граничната ограда.

Във видеото се чува човек, който пита: " Имате ли куршум в цевта? "И след това" е на него? "Според превод, съобщено от Хаарец.

Индивидуалното, към което се насочват, досега е в далечината, че човекът, който снимките изглежда, държи някаква форма на бинокъл пред камерата, за да заснеме ясна картина.

Човек се вижда неподвижен от другата страна на преградата, когато друг мъж и малко дете минават покрай него. Друг човек отбеляза: " Не мога да видя заради телта " и след това казах: " Има малко момче там ", отбелязвайки присъствието на детето.

След това снайперистът свали спусъка и изстреля един изстрел, удряйки палестинеца, който стоеше неподвижен и не се опитваше да направи нищо, което би могло да застраши войниците, които го наблюдаваха от разстояние.

Наздраве избухнаха от израелците, след като палестинският човек беше застрелян и след това се срина на земята. Човекът, който снима снимането, може да бъде чут, казвайки: "Уау, какъв видеоклип! Да! Кучи син. Какъв видеоклип тук, тичай и го измъкни оттук. Разбира се, аз го заснех.

Десетки други палестинци излязоха на сцената, за да проверят човека, който беше застрелян и един израелски човек каза: Уау, някой е ударен в главата ", докато операторът казал: " Какъв легендарен видеоклип " и друг човек отбеляза, " той полет във въздуха ."

Вземете това, синовете на кучките - може да чуете операторът, докато видеоклипът приключва.

В отговор на възмущението над кадрите, израелският политик Орен Хазан съобщи на Twitter, че напълно подкрепя действията, описани във видеото.

- За какво е всичко това? беше отбелязано предварително: всеки, който се доближава до оградата, въоръжен или не, ще го получи. Както трябва да бъде! ",Пише Хазан, добавяйки, че се надява, че видеото ще изпрати " по-ясно послание към другата страна ".

Докато датата на инцидента е неясна от видеото, израелската армия настоява, че това се е случило "преди месеци" и че стрелбата е в процес на разследване.

Правилата за ангажираност на Израел позволяват снайперистът да бъде пожарен на всеки, който е в рамките на 100 метра от граничната ограда, докато снайперистите твърдят, че смятат намерението на индивида да "проникне в израелската територия", секазва в доклада на Хаарец.

Най-малко 32 палестинци са били убити и близо 1,300 са били ранени от живи огън и гумени куршуми от израелския военен през последните 10 дни, тъй като протестите са се увеличили близо до границата, според Министерството на здравеопазването в Газа.

Палестинците твърдят, че протестите са символ на желанието им да изнесат израелската окупация на земите си и да контролират ресурсите си. Самер, 27-годишен, каза пред "Ерусалим пост", че рискува живота си, за да се присъедини към протестите, защото иска да се изправи.

"Израел взе всичко от нас, родината, свободата, бъдещето ни", каза Самър. "Имам две деца, едно момче и едно момиче, а ако умра, Бог ще се погрижи за тях."

Докато Израел фалшиво твърди, че всеки мъж или тийнейджър, участвали в протестите, е бил "войнстващ" за "Хамас" и се е отказал да умре, имаше една цивилна смърт, която беше особено забележима.

View image on Twitter image image Asaf Ronel   @AsafRonel    

The Palestinian journalist Yaser Murtaja, who was shot in the chest by an Israeli sniper while wearing a vest marked "press" during the #FridayOfTires in Gaza, died last night. In total, 9 Palestinians were killed yesterday. 30 died since the #GreatReturnMarch started 8 days ago

9:51 AM - Apr 7, 2018
  •   689
  •   1,151 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Ясър Муртая, палестински фотожурналист, носеше яке, което ясно каза " PRESS ", когато беше застрелян в гърдите и убит от израелски снайперист в петък. Както е отбелязано , Израелският снайперист не може ясно да види кой е в обхвата на пушката - в този случай твърдението, че използването на жив огън е точен, се оказва невярно - или войникът умишлено уволнен от журналист, който е военно престъпление. "

Докато Муртая е журналист в Газа, той никога не е имал шанса да напусне региона или да пътува, както винаги е мечтал. В един от последните си публикации във Facebook той сподели снимка и написа "Иска ми се денят да дойде да вземе този изстрел, когато съм във въздуха, а не на земята. Казвам се Ясер Муртая. Аз съм на 30 години. Живея в град Газа. Никога не съм пътувал!

Въпреки, че може да изглежда тревожно да се мисли за израелците, които бунтуват и празнуват, когато стрелят и убиват палестинци, и въпреки, че с удоволствие заснемат сцена на видео, трябва да се отбележи, че тази реакция не е необичайна. Когато конфликтът между двете страни ескалира през 2014 г., израелските зрители бяха фотографирани, за да гледат, докато Израел кацна бомбардирано в Газа, унищожавайки домове и убивайки невинни цивилни граждани.

Президентът Тръмп е паднал в съответствие с предшествениците си, като поддържа близки отношения с Израел и макар че не е вероятно той да изкаже и да осъди ужасните действия, извършени от израелската армия, той служи като напомняне, че Тръмп е силен застъпник на строг граничен контрол - форма, която в момента се изпълнява в Газа.

 


  Разпръснете любовта

DASH cryptocurrency и The Free Thought Project са формирали партньорство, което ще продължи да разпространява идеите за мир и свобода, докато едновременно преподава на хората как да работят извън установяването на системи за контрол като използването на криптомерност вместо долари. Спечелването на тази битка е толкова просто, колкото избора да се въздържите от насилствената корумпирана стара система и да участвате в новата и мирна система, която връща властта на хората. DASH е тази система.

DASH цифровите пари поемат контрола върху банковия елит над парите и го връщат обратно на хората. Това е най-доброто оръжие в битката срещу обмен на пари и администратори на информация.

Ако искате да стартирате своя DASH портфейл и да бъдете част от тази промяна и битка за мир и свобода, можете да започнете точно тук . DASH вече е прието от продавачи по целия свят, така че можете да започнете да го използвате веднага.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742682
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031