Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2018 20:21 - ИЗРАЕЛ ЗАПЛАТИ 5 МИЛИАРДА $ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за УДАРЕНИЯ ПО-ТЯХНА ВИНА РУСКИ 'ИЛ-20' !!!
Автор: balgariq1878rysiq Категория: Политика   
Прочетен: 514 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 22.09.2018 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руския Армейски спецназ "ГРУ" съвместно със Сирийските военни специални части "ТИГРИ" иззеха над 3 милиарда $ и 22 тона злато (2.2 милиарда $) собственост на Израел-МОСАД и САЩ-ЦРУ , които го присвоиха от Сирийската държава чрез "ръцете" на "ИДИЛ".

ВСЕКИ СИ ПЛАЩА ЗА ГРЕХОВЕТЕ . . . ,
НО АТАКУВАЛИТЕ РУСИЯ ПЛАЩАТ ДЕСЕТОРНО !!!
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
http://actualno.top/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b2%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%bb%d0%b0/
image



Гласувай:
1



1. balgariq1878rysiq - В ТОЗИ МОМЕНТ ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПРЕД ...
11.11.2018 02:10
В ТОЗИ МОМЕНТ ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПРЕД СЪДБОНОСНА ДИЛЕМА ?
ИЛИ да ДАДЕ ХОД на ОПЕРАЦИЯ "ХИДРА" ЛИКВИДИРАЩА ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКЕРСКИ (Юдейски) ФАМИЛИИ или ДА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА !!!

70г. по-рано пред същата дилема бе изправен НАЙ-ВЕЛИКИЯ РУСНАК и ЧОВЕК за ЦЕЛИЯ 20-ти ВЕК !!!
В началото на 1949г. Йосиф Весирьонович Джугашвили вече бе осъзнал , че 30г. ЮДЕЙСКА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ няма да спре и единственото ефективно противодействие на това бе ОТСИЧАНЕ на 'ГЛАВИТЕ' стоящи зад всички анти Руски действия и войни в изминалите 800г.

Връщайки се в началото на пътя , който изведе Йосиф на чело на СССР то той започна много преди поредната 🔯АТАКА🔯 срещу Русия стартирала през 1917г. чрез ръцете на ЕВРЕЙСКИТЕ - БОЛШЕВИЦИ "керенски-ленин-троцки" , които с помощта на парите , знанието и ресурсите на 'Ротшилд-Рокфелер' успяха да осъществят хилядолетния юдейски блян !
А именно да заличат най-могъщия и непобедим Юдейски враг - Православната Руска империя.

И тук идва ролята на ВЕЛИКИЯ Йосиф 'КОБА' !
Ще започна с това ,че много много малка част от Руския народ са запознати с факта , че Йосиф е син на ПРАВОСЛАВНА ГРУЗИНКА служила над 40г. като КЛИСАРКА в една Църква близо до град Поти (Грузия)
Още от дете Йосиф 'Сталин' покрай майка си се е запознал със източното православие и ценности. На 14г. възраст той постъпва в тамошната Грузинска семинария където прекарва до навършване на пълнолетие. (18г.) след , което заминава за Москва.
(Тук ще 'отворя скоба' за да спомена ,че през това време на обучение малко известната на всички ни "православна защита" или преведено на днешен 'език' разузнаване забелязва ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ КАЧЕСТВА на Йосиф "вербувайки" го за Божията кауза.)

Три години преди ЮДЕЙСКАТА "революция" (1917г.) по каналите на православни емисари от западна Европа постъпва информация , че ЮДЕЙСКАТА ФАМИЛИЯ ЛЕВИ и нейните оръжиеносци 'Ротшилд-Рокфелер' се подготвят за окончателна саморазправа с православната Руска империя и народ.
И тук започва безсмъртния път на Йосиф 'Джугашвили'.
Православната църква му възлага НАЙ-ВЕЛИКАТА ОПЕРАЦИЯ на изминалото столетие а и не само....
А именно да се внедри сред Юдейските БОЛШЕВИШКИ ИЗРОДИ чрез новото си име 'ДЖУГАШВИЛИ' - превод Еврейски син , което ще е неговия билет към висшите болшевишки кръгове и посредством гениалния си интелект той има за задача да овладее анти - Руските кръгове отвътре елиминирайки тази смъртна заплаха.
Пътя на Йосиф е трънлив и не до там Божи , но 5г. след началото на Руския геноцид (1922г.) Йосиф успява да елиминира всички конкуренти за Лениния трон поемайки контрола над Руската СССР империя.
Малко по късно той се саморазправя и с НАЙ-ВЪРЛИЯ и КЪРВАВ РУСКИ ВРАГ - лео бронщайн троцки , ЛИКВИДИРАЙКИ ГО ЧАК в Мексико.
Този юдейски изрод ако бе надделял в битката за престола на Ленин имаше за цел да ИЗТРЕБИ ЦЕЛИЯ ПРАВОСЛАВЕН РУСКИ НАРОД както и ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ , РАЗЧЛЕНЯВАЙКИ РУСИЯ на ШЕСТ ЗОНИ под-контрола на Англия , САЩ , Франция , Германия , Австроунгария и 'ВАТИКАНА'.

Ето това НЕуважаеми ДЕМОнКРАДИ успя да предотврати великия Йосиф КОБА , който възстановява всички права на Руската православна църква , но нямаше как и да изчисти без да се разкрие останалите над 8000 евреи инфилтрирани на всички нива в СССР от КПСС до последния селски кенеф !
Същите тези изроди стояха и зад ЛИКВИДИРАНЕТО на почти ДЕВЕТ МИЛИОНА ПРАВОСЛАВНИ РУСНАЦИ.
(Днес България съществува именно заради неговото НЕ на молбите на САЩ-Англия искащи в Ялта от Сталин разрешение да РАЗЧЛЕНЯТ БЪЛГАРИЯ на ТРИ ЧАСТИ под контрола на Турция - Румъния и Гърция.)

Виждайки тези болезнени факти ЛЕВИ , (Това е най-главната Юдо фамилия на 3500г. фигурираща и в самата Библия с пра-отец Аарон Леви син на ЙЕХОВА 'едно от лицата на Луцифе) ,
Ротшилд=Рокфелер незабавно стартират следващата атака срещу Русия и Йосиф а именно ИЗНАМИРАТ , ВЪОРЪЖАВАТ и НАСОЧВАТ еврейското копеле-психопат АДОЛФ ХИТЛЕР.

Същия палячо е спонсориран до края на ВСВ изцяло от Нефтените и металургични гиганти в Англия - САЩ - Европа помпайки към него всекидневно безбройни ресурси в името на Юдейската цел - ВРЪЩАНЕ на СССР под контрола на ЛЕВИ - Ротшилд.

Въпреки цялата тази мощ и знания Руския народ предвождан от Йосиф 'КОБА' (Така са го наричали само най-близките му приятели) успява за ВТОРИ ПЪТ не само да отблъсне ционистката агресия , но и да РАЗГРОМИ ЮДЕЙСКИЯ (хитлер) АВАТАР ПРЕВРЪЩАЙКИ РУСИЯ в ГЛОБАЛНА СУПЕР СИЛА

Този факт напълно подлудява Юдейските изроди , които незабавно СТАРТИРАТ ТРЕТАТА АТАКА за последните 30г. а именно СТУДЕНАТА ВОЙНА.

Виждайки това Йосиф КОБА заедно с НАЙ-ВЕРНИЯ МУ ЧОВЕК Лаврентий Берия осъзнават ,че надеждите за МИРЕН СВЯТ са илюзии за наивници и , че единствения гарант за мир са МОГЪЩИТЕ РУСКИ ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ и СЪЮЗНИЦИ.
Малко след началото на "Студената война' (1946г.) Йосиф КОБА пристъпва към последната част от ПРАВОСЛАВНАТА СИ МИСИЯ !
Чрез декрет в началото на 1948г. той откъсва рублата от западното влияние превръщайки я в ЗЛАТЕН СТАНДАРТ !
Но най-пазената тайна на делото на ' СТАЛИН' е...
Тук искам да си запишете !
През лятото на 1948г. ТОЙ НАРЕЖДА на Лаврентий Берия да състави план-програма за .... РАЗПУСКАНЕ на СССР и неговото преобразуване във....
ПРАВОСЛАВЕН НАРОДЕН СЪЮЗ.
(Този факт през 2012г. бе излъчен директно по Руския 'ПЪРВИ КАНАЛ')

Този му декрет напълно изкарва от равновесие ДЯВОЛСКИТЕ ЮДЕЙСКИ ЧАДА , които стартират в края на 1948г. план водещ до УБИЙСТВОТО на ЙОСИФ чрез ръцете на ЕВРЕИНА никита хрушчов подкрепян за жалост от генерал Жуков.

Сега разбирате защо Йосиф е подозирал ПРЕДАТЕЛЯ ЖУКОВ в ИЗМЯНА и го е отстранил от всички длъжности.
Тези двамата изменници стартират 'Лекарската афера' имаща за цел да компрометира и премахне най-доверените лекари до Йосиф налагайки свой марионетки , които в продължение на три години (1950-1953г.) системно тровят Йосиф с малки дози цианид до неговата смърт.

ЙОСИФ КОБА както и Лаврентий Берия получават частична информация за подготвян преврат , но не и кой стои зад него и поради този факт в началото на 1949г. те ВЪЗЛАГАТ на 'КГБ' да състави перфектен план чрез , който ще бъдат ЛИКВИДИРАНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ЗАПАДНИ 🔯БАНКЕРИ🔯 , контролиращи западния свят насочвайки го срещу Руския народ и държава

Планът е изготвен за по малко от три месеца и носи и до днес названието " ХИДРА ".

За жалост Йосиф никога не заповядва реализацията на тази операция , надявайки се до последния си дъх , че Юдеите ще се вразумят и преустановят агресиите срещу Русия.
Едни от последните му записки в 'тефтерчето' му гласят....
《"Аз знам , кой стоеше зад двете атаки срещу Русия !
Аз не се сърдя на хората от САЩ и Европа.
Дори и не съм бесен на "чувалите с пари" Ротшилд-Рокфелер , но съм бесен на поръчителите 'не човеци' и ще ги гоня по целия свят докато не ги изтребя окончателно."》

Много от вас сега осъзнават защо КОПЕЛЕТО ХРУШЧОВ след УБИЙСТВОТО на 'КОБА' моментално разстрелва и Берия , който разгадава плана , но часове не му стигат за да арестува ИЗМЕННИЦИТЕ.

Става ви ясно и защо хрушчов стартира ОЧЕРНЯНЕТО на ЙОСИФ и БЕРИЯ а ген. жуков стана единствен военен победител ВЪПРЕКИ ,че МАРШАЛ КОНСТАНТИН РОКОСОВСКИ има дваж по-големи заслуги за РУСКИТЕ ПОБЕДИ през ВСВ.

След убийството на Йосиф , РОТШИЛД чрез хрушчов частично си връщат контрола над СССР посредством монетарната политика на ЦБ на СССР , но 'НАСЛЕДСТВОТО на ЙОСИФ' изразено в милиони обучени военни Руски мъже милеещи за Родина ционистите няма как явно и твърдо да поемат юздите на КПСС без ответни народни контра-действия !

Ако вие приятели искате реално да РАЗБЕРЕТЕ защо се случи всичко гореописано то е ЖЕЛАТЕЛНО да ПРОЧЕТЕТЕ за всички Юдейски войни срещу Руско=Българския общ Род от Българското раждане и укрепване на Русия до ден днешен :
⏬ ➖ ⏬ ➖ ⏬ ➖ ⏬ ➖ ⏬ ➖ ⏬ ➖ ⏬➖ ⏬
http://balgariq1878rysiq.blog/politika/2018/05/06/hiliadoletnite-iudeiski-voini-sreshtu-bylgaro-ruskiia-rod-i-.1607207

Това е цялата укривана история на Русия и Света пред , която история днес един друг велик Руснак имащ кажи речи еднакъв 'пробивен' път и опит с този на ' 'КОБА' стои на кръстопътя на Света надявайки се ТЕ - ЮДЕИТЕ да се вразумя , но отчитайки Руския столетен опит с еврейските чада е очевадно , че същите разбират единствено от ТВЪРДА РЪКА и КУРШУМ в ТИЛА.

Днешната ситуация може да се заключи само в изречение изказано преди 70г. от Великия ЙОСИФ ВЕСИРЬОНОВИЧ "джугашвили" - КОБА !!!
" ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СИ ИМА ИМЕ и АДРЕС ! "

Както се казва 'пази се сам за да те пази и Бог' та ако е дошло време да се опази човечеството то ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ НЕ МУ МИСЛЕТЕ А ГАДОВЕТЕ МРЪСНИ ЗАЛИЧЕТЕ.
С вас е цялото човечество !
С вас е Бог . . .
цитирай
2. balgariq1878rysiq - https://m. facebook/story. ph...
01.12.2018 09:57
https://m.facebook/story.php?story_fbid=2001884519929596&id=240228462761886
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balgariq1878rysiq
Категория: Политика
Прочетен: 209865
Постинги: 296
Коментари: 89
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031