Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2017 16:49 - Подземни бази и центрове за клониране
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1310 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Подземни бази и центрове за клониране August 3, 2016

image

Много знаменитости, артисти, атлети, музиканти, модели, писатели, продуценти, актьори и всякакъв вид хора от най-различни индустрии тайно са водени в центровете за клониране, за да бъдат забавлявани срещу заплащане.

от Оуг Телез

Помолиха ме да ви предам съобщението и вие да потърсите знаците и символите в медиите им, за да видите намеците им за тези събития.

Ситуацията е силно контролирана чрез използването на напреднала технология за наблюдение и технология за клониране на мозъчните вълни / ЕЕГ.

Това е технология, която може да чете мозъка и да определи какво очаква умът или за какво мисли. Репутацията им се използва като средство, както и безопасността и удобството им.

Нивото на програмиране и експериментиране с контрол на ума улесняват манипулирането на човешкия мозък да регресира до състояние на транс, в което липсва способността да се запомня или ясно да се организират опитностите по отношение на центровете за клониране.

Центрове за клониране, Подземни бази

Дълбоки подземни военни бази, пет километра под повърхността, се използват като лабораторни центрове, както и за напълно оборудвани подземни градове-бази. Те са свързани с високоскоростни жлебове с електромагнитно захранване.

Индивидите се пренасят в мозъка чрез  продължително клониране и процес на временен трансфер на тялото.

Електромагнитната черупка на съзнанието вътре в мозъка се премества в тялото на съвместимия клонинг и се провежда най-разнообразно обучение, кондициониране, програмиране, експериментиране или преживявания срещу заплащане.

Програмиране

Всички индивиди се програмират в най-различна степен, за да се поддържа контрола и секретността на ситуацията.

Това програмиране включва много напреднала технология, базирана върху контрол на ума чрез травми и енергетично прикрепяне през вярванията и емоциите. 

По-дълбоко значение

Индивидите, избрани за това, са не само талантливи индивиди, които могат да бъдат използвани в определени индустрии, но и често са от определени кръвни линии, които се използват за духовни цели.

Много от замесените хора имат по-дълбоко виждане от това, което включва поддържането и контрола на обществото.

Експериментални операции

Тези бази също така са били използвани съвместно с военни операции, които са насочени към откриването и контролирането на всички аспекти на човешкия ум.

Генно инженерство

Експериментите включват генно инженерство, за да се произвеждат войници, екстрасенси, хибриди и други, които биха могли да са способни да провеждат операции.  Това клони към военните лаборатории и експериментите на военната клика, които стигат отвъд простото клониране.

Как се стигна до това?

След ВСВ, когато военното крило на  Съединените щати бомбандира Германия и разтопява много от жителите на градовете в шлака в бомбоубежищата и градските улици, група нацисти отпътува за Антарктида.

Русия забелязва движението към Антарктида, а Съединените щати пращат адмирал Бърд заедно с 3600 морски пехотинци, самолети, един боен крайцер и по-малки плавателни съдове.

Те се завръщат победени и съвсем малко дума се казват по отношение какво се е случило и как са били победени.

Разпространили се слухове за летателен апарат с гравитационно задвижване, а от тази среща произлезли подводни бази или бази под леда.

От информацията, която имаме, както и която директно сме преживели, това било базата в леда на Антарктида, където била открита подземна база, конструирана с много напреднала технология.

Тук било разработено клонирането заедно с контрола на ума и технологията за манипулиране на времето.

Скоро клонирането било предложено като начин за избягване на покушения, както и за удължаване на живота и за предпазване на оригиналното тяло във всекидневния живот.

След това, знаменитостите и политиците били заменени с програмирани клонинги, които изпълнявали заповедите на нацистката клика.

Това било началото. Групите, използващи тази технология, вече не били ограничени до нацистката клика.

Групите, които виждате днес, които контролират тези операции, се считат за военни лаборатории, тайни общества, тинк-танкове, военни клики и други групи за контрол.

Какво следва?

Споделяйте тази информация с тези, които усещате, че са готови да научат и да помагат на човечеството да се помири с пътуването ни тук и това, което се случва при тези видове експерименти и да поеме отговорността и силата за собственото си съществуване.

Клониране на знаменитости

Знаменитостите в центъра за клониране биха искали да видите какво наистина се случва зад сцената, което включва базиран върху травмите контрол на ума, напреднало технологично програмиране и сложни пластове на влияние през целия им живот.

Клонираните могат да използват свободната си воля и отказ от насилие и вреда и след това да живеят, посветени на това, като не нараняват и не приемат насилието в живота си. Духовният Закон на Хармонията управлява във всички плоскости и измерения.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. strvs1 - Д-р Чейс: - Едуард, кой е Батма...
04.11.2017 10:51
Д-р Чейс:
- Едуард, кой е Батман?
Едуард Нигма:
- АЗ СЪМ... БАТМАН!

https://www.youtube/watch?v=C5ei9leaIoE

П.С. Ако не схванеш значението на поста ми, толкова по-зле за теб...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737525
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031