Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2018 19:58 - Нова телевизия става БГ офис на "Первий канал" на Путин. Причината:
Автор: radiovisioner Категория: Новини   
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нова телевизия май ще се превърне в ленинистическа телевизия. Голяма част от водещите и лицата в медията на Дидие Щосел разкриват, че са били близки на Държавна сигурност, като се срещнали много често с Тодор Живков.
Тази новина пише основен източник, един от най-четените сайтове в България.

image

Николай Дойнов

Един от водещите на централните новини Николай Дойнов май се оказа сред първенците. Преди да стъпи в телевизията, който тогава беше столична, е имал опит в сферите на комунистически разкрития, но засега не е официално. Дойнов си изкарал пари от Кеворк Кеворкян, който тогава бе властелинът на "Всяка неделя". Близки на Кеворк казват, че може да спомнят за Ники Дойнов, бил ли е в банда с други днешно журналисти като Емил Кошлуков. Някои споделят, че Дойнов е работил в БНТ, като част от "По света и у нас" и "Ку-ку".



image

Стефан - мъжът на Гала



Всеки делник виждаме Гала и Стефан, а той се оказал бивш полицай в Живкова сфера. Ексклузивното разкритие обобщи, че Стефан е в системата на МВР за няколко години, и се превърна в голям приятел за колегите в министерството. Въпреки че сега заедно с Гала водят предаването след сутрешния блок, често говорят недомислици, а Съветът за електронни медии бие тъпана да готви. Стефан е голям любител на лова, като често беше с ловна дружинка за да отстрелят различни животни посред празници.

image

Милен Цветков


Милен Цветков е водещ от 14 години, преди това в БНТ, преди да е на екран е бил колбасар, и заедно о с баща му са били във военен лагер като комунистически доносник. Бащата на Милен е вярвал на професията, а Милен е загубил редица роднини и близки. Предаването му сега е нулев интерес, преди години се излъчваше в следобедния пояс.
Сега от семейството на Милен не помнят за татовото време, иначе пушката е лов за руското временце.


В разкритието на източника се позовава още, но засега не може да дадат информация.

Време е Нова телевизия да се превърне в българския офис на Первий канал (Останкино, ТВ СССР), РТР, НТВ и "Говорит Москви" май ще се окаже знак в студиото на телевизията, чийто борба за първо място се оказа пренасочена!

Руснаци, Нова тв е ваша!
Ама не!

Водещите си плюват на полицаи и доносници от ДС!!!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 851201
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031