Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2017 19:32 - Постинга е за всички гербаджии, бесапджии и кметаджии!!!
Автор: radiovisioner Категория: Политика   
Прочетен: 1433 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кметът на Хасково ”бащински обиден” на Добрев  18:45 | 30 септември 2017  

Официална фейсбук страница

В контраатака тръгна кметът на Хасково Добри Беливанов, чиято оставка беше поискана както от издигналата го партия ГЕРБ, така и от БСП.

 В отворено писмо градоначалникът отхвърли всички обвинения за нагласени конкурси и нередности в работата на общината и на свой ред нападна депутата от управляващата партия Делян Добрев, за когото се появиха информации, че е „трудоустроил” свои близки в местната власт, предаде bTV. 

„През 2003 г. Делян Добрев беше назначен в областната управа на Хасково, на която бях Главен секретар. Той бе младеж, завършил в САЩ и се справяше добре. В момента съм наскърбен от поведението му. Наскърбен съм като баща, а не като политик. Отдавам поведението му на емоцията, начина му на мислене и амбициите му за упражняване на влияние”, пише Беливанов. 

По-надолу в писмото той конкретизира за какви амбиции става въпрос – атаката започнала след отмяната на „опорочените конкурси” за директори на дирекциите "Администрация и правно-нормативно обслужване", "Финансово-счетоводни дейности и бюджет" и "Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост" в общината. 

"Начинът, по който реагира Добрев на конкурсите, показа, че истинската му цел е била да кадрува и ръководи община Хасково и аз само да бъда фигурант – фасадата, зад която друг реди събитията, без дори да мога да спра незаконните назначения”, смята кметът. 

Той подчертава, че не се дистанцира от ГЕРБ, а само от бившия енергиен министър, който създал „нелепо напрежение” в общината. 

В писмото си Беливанов отговаря на критиките, че е бил на почивка със свързан с БСП бизнесмен („Споменатия от г-н Добрев Иван Стаматов не зная да е от БСП, познавам го от много години. Лично аз не участвам в процеса по възлагане на обществени поръчки, за това съм упълномощил зам.-кмета Консулов”), че са били със скъп джип (всъщност пътуването било с автобус, шофиран от зет му), че имал млада любовница и др.

„Разчитам на подкрепа от страна на централната власт и на мъдростта на министър-председателя Бойко Борисов”, пише в края на посланието си Добри Беливанов, който има „силата и волята” да довърши мандата си. 


Тагове:   БСП,   кмет,   Хасково,   ГЕРБ,   дир,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 854513
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930