Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2017 20:07 - САМО В NOVINI.BG! Слави на колене през 1999 г.?
Автор: radiovisioner Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уникална снимка на Слави Трифонов, паднал на колене пред булка, разбуни духовете в мрежата. Фенове на Дългия загряха „Фейсбук” с коментари, че заклетият ерген е бил тайно женен и крие този факт.

Оказа се, че единствената сватба, на която учиндолецът е коленичил пред красавица в бяла рокля, се е състояла в късната пролет на 1999 г. в Дипломатическия клуб в Горна баня. А 32-годишният тогава Трифонов бил нает да забавлява гостите на пищната церемония. Младоженката била Христина, дъщеря на някогашния медиен съветник на бившия премиер Иван Костов – Михаил Михайлов. Покрай басейна на сградата се събрали стотици гости от близо и далеч, а привилегия да танцува с булката, освен младоженецът, имал и Дългия. По време на целия купон Трифонов се усуквал около хубавицата и извивал глас върху звуците от тъпана на някогашния перкусионист на „Ку-ку бенд“ и настоящ депутат Калин Вельов.

Легенди се носят за концертната програма на тв водещия и тлъстия хонорар, който прибрал. Ангажиментът му бил уреден от самия Иван Костов, с когото тогава били близки. Архивите припомнят, че в същата 1999 г. Слави е бил почетен гост на приема по случай 50-годишнината на седесаря. В настоящето възгорделият се шоумен не приемал покани за участия по сватби дори за стотици хиляди левове. Обикновено отбивал номера, изпращайки музикантите и беквокалистките си.

 

 

Със сигурност обаче Трифонов някой ден щял да присъства и да пее на венчавката на своя племенник Теодор, който от година има страстна авантюра с благоевградската певица Ани. В южния град дори се говорело, че благодарение на сродяването с единствения наследник на учиндолеца, изпълнителката имала повече участия. „Като нищо скоро да я видим в шоуто. Аман от шуробаджанащина!“, възмущават се благоевградчани. Напук на клюките бъдещата снаха на Трифонов прибавила неговата фамилия към името си. Лютата македонка се обърнала към завистниците в интернет с думите: „Искам да кажа, че ако трябва, ще си добавя и бащините имена на цялото семейство Трифонови! И интрига пак няма да забъркате! Просто се откажете!“.


image
Novini.bg



Тагове:   Слави Трифонов,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radiovisioner
Категория: Новини
Прочетен: 857687
Постинги: 1688
Коментари: 141
Гласове: 116
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930